Használja ezeket a tippeket autó vásárlásakor

Autó birtoklása sok ember számára kötelező, de új autó vásárlása valódi fájdalmat okozhat. Ha ezért elhalasztotta az új autó vásárlását, az ebben a cikkben szereplő tanácsok segíthetnek. Nem sokkal az álmaid autóját fogod vezetni.

Ne hibáztasson úgy, hogy csak a havi fizetési összegre összpontosít, amikor autó vásárol. Ez okozhat drágább autó vásárlását, mint amennyit valójában megengedhet magának. Összpontosítania kell magának a járműnek a teljes költségére, és arra, hogy ez jó üzlet-e.

Ha autót kereskedőtől vásárol, kérje meg szerelőjét. Amikor a márkakereskedés megtagadja, általában elrejtenek valamit. Szeretne valakit, akinek pártatlan véleménye van és az Ön érdekében áll.

Mindig tárgyalja meg a jármű árát. Az eladó tudja, hogy nem fognak annyit keresni, ha eladják az autót. Ha nem rendelkezik megfelelő tárgyalási készséggel, vigye magával valakit, aki van. Előre van egy ötlet a megfelelő árról.

Mielőtt új autót keresne, ellenőrizze, hogy alaposan megvizsgálta-e a jelenlegi autó értékének megfelelő kereskedelmét. Valójában miért nem próbálja meg magát eladni, mielőtt vásárol. Akárhogy is, minél többet fog szerezni a járműből, ha tudja, mi az igazán érdemes.

Vegye figyelembe a költségvetést, mielőtt autóval vásárol. Ez magában foglalja a havi jövedelem és a számlák felmérését, valamint annak egyértelmű megértését, hogy mekkora összeget engedhet meg magának ezekhez. Ezzel elősegítheti a költségvetés megőrzését az új autó vásárlásakor.

Állítsa be a költségvetést, és tartsa be azt autó vásárláskor. Nagyon nehéz lehet a költségvetéshez ragaszkodni, ha olyan autót talál, amelyet igazán akar, de az impulzusos vásárlásnál nincs semmi jó. Mielőtt elkezdené keresni, kitalálja, mit engedhet meg magának, hogy ne szakítsa meg a bankot.

Miután tudta, hogy mennyit kell költenie, tudjon meg többet az ebben a tartományban található autókról. Ismerje meg magát az autót, annak kilométerenkénti mérföldjét, az ajtók számát, a csomagtartó helyét, a járművezetői áttekintéseket, a biztonsági nyilvántartást és azt, hogy átlagosan milyen gyakran kell javítani. Jelöljön meg mindent egy besorolással, és vegye figyelembe a lista tetején szereplőket.

Vásároljon magadhoz a megfelelő autóvásárlást azáltal, hogy a boltba való belépés előtt dönt a fontosabb dolgokról. Ide tartoznak a futásteljesítmény, a gyártmány, a modell és a színek is. Sok kutatást végezhet online, hogy képet kapjon az árakról, és elkerülje az autókereskedőkkel járó magas nyomáshelyzeteket.

Ha megpróbálja meghatározni a jelenlegi jármű forgalmi értékét, kérjük, vigye el néhány kereskedőhöz. Néhány különböző kereskedőnél felkeresve nagyjából becsülheti meg, mennyit ér az autója. Ez lehetővé teszi, hogy visszautasítsa az alacsony labda ajánlatokat, amelyeket valaki az autójára készíthet.

Míg a márkakereskedés, amelyen keresztül járművet vásárol, finanszírozást fog nyújtani, ellenőrizze lehetőségeit. Kérjen hitelkért bankjától vagy hitelszövetkezetétől. Gyakran jobb árat kínálnak, mint a kereskedés. Ez lehetővé teszi, hogy eljuttassa ezeket az árajánlatokat a kereskedés pénzügyi tisztviselőjéhez, és alacsonyabb áron tárgyaljon.

Az autóvásárlásnak nem kell csalódást keltenie. Az újonnan olvasott tanáccsal szem előtt tartva a következő bevásárló utad simább lesz. Ezekkel a tippekkel sokat kaphat egy új vagy használt autóval, amely tökéletes az Ön számára.