Vásároljon online okosabban ezekkel a tippekkel és trükkökkel

Lehetséges, hogy az online vásárlással pénzt takaríthat meg. Rengeteg információ található az interneten, és honnan lehet tudni, hogy mi igaz és mi hamis? Ez a cikk szakértői véleményt ad arról, hogyan lehet minimálisra csökkenteni online vásárlási számláit, ezért mindenképpen olvassa el még ma.

Az internetes vásárlás során nagyon fontos, hogy egy kis időt szánjon annak az oldalnak a megismerésére, amelyről a vásárlást fontolgatja. Az oldalról információkat találhat más webhelyekről és a Better Business Bureau-ról. Ha nem kutatja őket, előfordulhat, hogy azokat a termékeket kapja meg, amelyeket nem rendelt meg, vagy többet számláznak ki, mint amennyit kellett volna.

Egy jó hírű online eladónak rendelkeznie kell a Better Business Bureau-nál rögzített múlttal. Mielőtt megválna a nehezen megkeresett pénzétől, érdeklődjön a BBB-nél, hogy nem nyújtottak-e be jelentősebb vagy folyamatos panaszt ellenük. Nem akarja olyan céggel költeni a pénzét, amelyik nem teljesít.

Érdemes megfontolni az Amazon Prime-ra való feliratkozást, ha gyakori Amazon vásárló. Mindössze 79 dollárért megtakaríthat egy csomagot. A 2 napos szállítás a legtöbb esetben ingyenes, a gyorsabb szállítási lehetőségek pedig kedvezményes áron érhetők el. Hozzáférést tartalmaz a filmtárukhoz is. Ez is pénz a zsebében.

Legyen óvatos, hová adja meg hitelkártyaadatait. Amikor online vásárol, mindig használjon biztonságos webhelyeket. Ezek olyan webhelyek, amelyek lépéseket tettek az Ön értékes információinak védelme érdekében. A biztonságos webhely HTTPS-sel kezdődik a szabványos HTTP helyett. A használt böngészőtől függően egy zárolt ikon is megjelenik a címben vagy az állapotsorban.

Ha egy webhely nem biztonságos, ne vásároljon. Vásárláskor egyszerűen nézze meg a webcímet. Ha a "http" helyett "https"-et vesz észre, akkor elég magabiztosan beillesztheti hitelkártyaadatait. Ha azonban nincs "s" a címben, menjen át egy másik webhelyre a biztonság kedvéért.

Az online vásárlás során a legjobb és legbiztonságosabb fizetési mód a hitelkártya. Ha megtörténik a szerencsétlenség, és valaki kézhez kapja személyes adatait, Önt a The Fair Credit Billing Act védi. Ez azt jelenti, hogy a kártyáján lévő jogosulatlan terhelések ellen fizetés nélkül küzdhet, amikor vizsgálat folyik.

Soha ne vásároljon online, miközben nyilvános wifi-hez csatlakozik. Várjon, amíg biztonságos internetkapcsolatot létesít a kívánt termékek megvásárlásához. Fizetési információihoz harmadik fél hozzáférhet, ha nyilvános hálózathoz csatlakozva vásárol egy terméket.

Nézz körül az online vásárlási klubokban. Az olyan webhelyek, mint az ebates.com, óriási ajánlatokat kínálnak. Nem csak a különböző webhelyeken folyó értékesítésekről értesülhet, hanem a vásárlás bizonyos százalékát fizetik, ha ezeken a webhelyeken vásárol. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy négyhavonta bónusz csekket kapjon, és megszerezze a szükséges dolgokat.

Mindig mentse el vagy nyomtassa ki az online vásárlás során kapott rendelési visszaigazolások másolatát. Ha nincs nyomtatója, bármikor felveheti ezt az oldalt a könyvjelzők közé. Ha valami történik, akkor hasznos lesz a rendelési szám, a termékleírás, a név és a fizetési információ.

Nem lehetetlen rengeteget spórolni az internetes vásárlásnak köszönhetően, de csak akkor, ha tudod, mit csinálsz. Az itt elolvasott tippek kiváló kezdést jelentenek, de ne hagyd abba. Sok más tipp is elérhető az ehhez hasonló webhelyeken, ezért olvass tovább, és tanulj meg mindent, amit tudsz.