Egyszerű módszerek az iPhone használatának maximalizálására

Bárhol, ahol most jársz, biztosan látni fogsz valakit az iPhone-on. De miért olyan népszerű ez az eszköz? A válasz az, hogy annyi pozitív, hogy van. A következő cikk elmagyarázza Önnek, hogy miért van az Ön érdeke, hogy saját iPhone-t használjon.

Ne töltsön be túlzott számú alkalmazást az iPhone készülékére. Sok jól átgondolt alkalmazás teszi kellemesebbé az életedet, és segíthet a dolgok megszerzésében. Sok olyan alkalmazás is van, amelyek a virtuális teret pazarolják, és csak később kell törölniük.

A telefonalkalmazások világa, és a telefonok hamarosan felváltják a laptopokat. Ha még nem került be az iPhone-ba és nem használta az alkalmazásokat, akkor most el kell kezdeni. Van egy olyan világ, ahol különböző alkalmazások találhatók, amelyek képesek kezelni a napi üzleti tevékenységük nagy részét.

Az iPhone elég jól működik, mint egy navigációs eszköz. A térkép funkciót GPS-ként használhatja az útvonal mentén található helyek vagy szolgáltatások megtalálásához. Egyszerűen könnyebbé válik a hozzáférés a térképen.

Az iPhone akkumulátor gyorsan leáll. Különösen, ha a telefont sokat használja, akkor tehetetlennek érzi magát, ha a készülék meghal, amikor szüksége van rá. Szerezd meg a szokásodat, hogy mindig csatlakozzon egy elektromos aljzathoz; ez segít meggyőződni arról, hogy az akkumulátor napközben fel van töltve.

Mentse el az akkumulátor élettartamát az iPhone-on, azáltal, hogy kikapcsolja az értesítéseket és a helymeghatározó szolgáltatásokat, amíg nem kell használni őket. Az iPhone automatikusan eléri és frissíti ezeket a funkciókat, és az akkumulátor energiáját használja a folyamatban. Légy tudatában annak, amit az Iphone használ, és akkor, ha szüksége van rá.

Az iPhone-on lévő mondat végét követően nem kell a Shift gombot megnyomni. A telefon automatikusan egy nagybetűt használ a következő szó után, a szóköz után, egy végződésjelzés után. Ezzel a funkcióval felülírhatja a Beállítások menüpontot, és nézze meg az Általános és a Billentyűzetet. Keresse meg az automatikus nagybetűket és kapcsolja ki.

Vannak-e olyan webhelyek, amelyeket sokat látogat a telefonjáról? Kívánja, hogy van egy kis ikonja a számukra a kezdőképernyőn? Nos, ha van, nyissa meg a weboldalt a Safari-ban, és kattintson a Go To ikonra a képernyő tetején. Ezután kiválaszthatja, hogy hozzáadja-e a kezdőképernyőhöz.

Ha megpróbálja megtisztítani az iPhone-képernyőket az alkalmazások mappákba való elhelyezésével, próbálja elhelyezni azt a mappát, amelyen dolgozik, az alsó alkalmazássávban. Ily módon a mappa veled marad, függetlenül attól, hogy melyik oldalon van. Az alkalmazások tisztításakor már nem kell az oldaltól oldalra húzni a mappát.

Összefoglalva, az emberek az egész iPhone-on láthatók. Ez azért van, mert egy iPhone-t oly sokféleképpen lehet használni. Most, hogy elolvasta ezt a cikket, valószínűleg jobban megérti, hogy miért érdekel egy iPhone-t.