Igen, te is spórolhatsz egy csomót az autóbiztosításoddal

Az automatikus biztosítás költségeit befolyásoló változók összege hatalmas lehet. Ennek alapja lehet, hogy van-e kölcsön az autójával, életkorával, lakóhelyével, autójának használatával és más tényezőkkel. Ez a cikk segít felfedezni, hogy mely tényezők befolyásolják a legjobban, és hogyan választhatja ki a legjobb helyzetet az Ön személyes helyzetéhez.

Ha a legjobb árat vásárolja az autós biztosításnál, ne fújja meg a gépjármű értékét. A gépkocsi többet ér el, mint amennyire megéri, csak növeli a díjak költségeit. Teljes veszteség esetén baleset esetén csak akkor fizetik meg a gépkocsit, amennyit a kár idején ténylegesen megéri.

Ha Ön egy fiatal vezető és az autóbiztosítás díja, fontolja meg a gépjárművezető oktatási kurzusát, még akkor is, ha az állam nem igényli a járművezető oktatását az engedély megszerzéséhez. Egy ilyen kurzus az öv alatt mutatja meg a biztosítótársaságot, hogy komolyan gondolja, hogy biztonságosabb vezető, és jelentős kedvezményt kaphat.

Néhány évvel ezelőtt talán bölcs dolog volt az orvosi kifizetéseket az autóbiztosítási kötvényeiből leállítani, amikor gyakori volt számítani arra, hogy az egészségbiztosítási kötvénye szinte az összes balesethez kapcsolódó orvosi költségét fedezze. Most, hogy az egészségügyi lefedettség egyre korlátozóbbá válik, érdemes megtenni a matematikát, hogy megértse, hogy érdemes-e megkapni az extra orvosi kifizetések fedezetét az automatikus biztosítási tervbe.

Amikor bejelentette az éves vezetési kilométerét a biztosítótársaságnak, ellenálljon a kísértésnek, hogy lefékezze a figuráját. Az alacsonyabb futásteljesítmény alacsonyabb díjakat eredményez, és a kilométerek úgy tűnik, hogy a biztosítók nem tudják ellenőrizni. De ellenőrizhetik: Biztosítók szolgáltatásnyilvántartásokat használnak, hogy ellenőrizzék a kilométert a követelés benyújtásakor. Ez a legrosszabb idő, amikor a biztosítóval vitatkozik; Kerülje el a lehetőséget, ha becsületes távolságot jelent.

Ha keres egy módot, hogy csökkentse az autóbiztosítás díját, vegyen részt egy hiteles védelmi vezetési tanfolyamon. Néhány államban ennek a tanfolyamnak a csökkentése csökkentheti a díjak összegét, mivel a biztosítótársaságok úgy érzik, kevésbé vannak kockázatok, ha megérinti a vezetési készségeit.

Ha autója idősebb lesz és kevesebbet ér, érdemes megfontolni az ütközést és talán még az átfogó lefedettséget is. Jó pénzt takaríthat meg a prémiumára. Ismerje meg, hogy mennyit ér az autója, és számolja ki, hogy mit fizet minden évben, hogy biztosítsa azt. Ha a számok közel vannak egymáshoz, csökkentse a lefedettséget.

Sok biztosítótársaságnál a tinédzsereknek többet kell fizetniük az automatikus biztosításért. Ez azért van, mert magas kockázatúnak tekintik őket. Annak érdekében, hogy az autóbiztosítás a tizenévesek számára megfizethetőbb legyen, bölcs dolog lenne, ha ugyanazzal a biztosítással látják el őket, mint egy tapasztaltabb hajtás, mint az anyjuk vagy az apjuk.

Vásároljon autóbiztosítást a megújítás helyett. Amikor ideje megújulni, sok autótulajdonos csinál. Megújítják autóbiztosításukat. Ahelyett, hogy megújítanánk, nézd meg más szolgáltatókat. Lehet, hogy megváltozott a helyzet, vagy lehet, hogy jobb megoldást talál.

Amint az a cikk elején szerepel, az automatikus biztosítás költsége változókról szól. Bizonyos dolgok, mint például az életkor és a lakóhely, nagy hatással lehetnek a biztosítás költségére. Az ebben a cikkben feltüntetett információk segítenek megtalálni azt a módot, hogy a lehető legalacsonyabb áron kapják meg a legtöbbet.