Maradjon biztonságban és takarítson meg pénzt az online vásárlás során

A vásárlás nagy forradalomon ment keresztül az elmúlt tíz évben. Egyre többen vásárolnak az interneten. Több lehetőséget találnak az akciókban, és olyan termékeket találnak, amelyekről azt is álmodták, hogy elérhetők lesznek. Ha többet szeretne megtudni az online vásárlásról, olvassa el ezt a cikket.

Az online vásárlás során nagyszerű módja annak, hogy biztonságban maradjon, ha nem kattint az e -mailbe küldött webcímekre. Ha e -mailt vár egy vállalattól, lépjen a tényleges webhelyre, és ne kattintson semmilyen linkre. A törvényes vállalkozások nem küldenek e -mailt személyes vagy fiókadatok kérésére.

Mielőtt új online kiskereskedőtől vásárolna, végezzen némi kutatást velük kapcsolatban. Ellenőrizze a többi vásárló online véleményét, hogy megtudja, hogyan kezeli az olyan termékeket, mint az ügyfélszolgálat, a szállítás és az általános vásárlási élmény. Azt is ellenőrizheti a BBB -n, hogy vannak -e vitái, és hogy ezeket a vitákat szakszerűen rendezték -e. Próbáljon kapcsolatba lépni a vállalattal e -mailben és telefonszámon, ha feladta, hogy kérdéseket tegyen fel a vállalkozásával kapcsolatban, mielőtt bármit vásárol.

Tartsa szemmel fiókját, amikor online vásárol, és győződjön meg arról, hogy minden díj felmerül. Bár az Amazon.com -hoz hasonló vállalat minden bizonnyal méltó a bizalmára, ők is követhetnek el hibákat. Szinte minden teljesen automatizált, nem kell sok egy tizedesjegyhez vagy nullához, hogy óriási változást hozzon a megrendeléshez!

Legyen óvatos, hol adja meg hitelkártya adatait. Amikor online vásárol, mindig biztonságos webhelyeket használjon. Ezek azok a webhelyek, amelyek lépéseket tettek az értékes információk védelme érdekében. A biztonságos webhely HTTPS protokollal kezdődik a szabványos HTTP helyett. Ezenkívül egy zárolt ikon jelenik meg a címedben vagy az állapotsorban, attól függően, hogy melyik böngészőt használja.

Ne feledje, hogy ne csak a cikk tényleges költségét vegye figyelembe, hanem azt is, hogy mennyit kell fizetni a szállításért. Egy tétel néhány dollárral többe kerülhet egy webhelyen, de ha ingyenes szállítást kínálnak, akkor összességében olcsóbb lehet. Ha a szállítási árak nincsenek előre felsorolva, ellenőrizheti őket a fizetési folyamat megkezdésével. A szállítási költség a megrendelés befejezése előtt jelenik meg.

A termék megvásárlása előtt figyelmesen olvassa el a termékoldalt. Nézze meg az összes részletet, a mérettől a színig, és győződjön meg arról, hogy az Ön által kívánt. Ne feledje, hogy az online termékfotók nem feltétlenül tükrözik azt, amit vásárolnak.

Néha a legjobb ajánlatokat kaphatja meg, ha közvetlenül a gyártótól vásárol. Ez nem csak a nyugalmat biztosítja, mivel közvetlenül a forrásból vásárol, hanem sok gyártó kedvezményeket és kuponokat kínál, amelyeket felhasználhat vagy beszerezhet olyan kiskereskedőknél, mint a Walmart, az Amazon vagy a Target.

Amikor elmegyünk a boltba, hogy megvásároljunk egy elemet, gyakran kikerülünk néhány impulzusos vásárlással. Ezek a tételek gyorsan összeadódhatnak és megterhelhetik bankszámláját! Az online vásárlás kiváló módja lehet az impulzusos vásárlások mennyiségének csökkentésére.

A legtöbb hitelkártya azonosító lopás elleni védelmi programot kínál. Ezért online vásárláskor csak hitelkártyáját használja vásárláshoz. Ha valaha is megjelenik egy terhelés, amely miatt aggódik, a hitelkártya -társaság megvizsgálja az ügyet. A bankkártyák sokkal kockázatosabbak, ezért kerülni kell őket.

Mint látható, az online vásárlás sok pénzt takaríthat meg. A termékek széles választékát egyetlen kiskereskedelmi csatorna sem hasonlítja össze. Amikor legközelebb valamit vásárolnia kell, emlékezzen a cikkben szereplő tippekre. A legjobb áron biztosan megtalálja, amit keres.