Ötletek a webfejlesztésdizájn megkönnyítésére

Sokkal inkább részt vesz a webfejlesztésdizájnban, mint gondolnád. A webfejlesztésdizájn sok embert elriaszthat, ha megtanulják, mennyi részt vesz a teljes folyamatban, a terv elindításától a finom grafikai igazítások befejezéséig a késztermékben. Kövesse az itt bemutatott tippeket a webfejlesztésdizájn lépésről lépésre történő bemutatásához.

A HTML5 videót úgy kell beállítani, hogy a következő szabvány legyen a videók interneten történő megjelenítésére, és természetesen felajánlnia kell egy olyan módot, amellyel a felhasználók a HTML5 formátumban streamálhatják a tartalmat, valamint egy másik formátumot, például a flash-et azok számára, akik régebbi böngészővel rendelkeznek. változat.

Használjon rögzített helyzetű navigációt, hogy a felhasználók könnyen navigálhassanak. Ez azt jelenti, hogy bezárja a webfejlesztéshely navigációs panelt a helyére, amikor a látogató fel-le görgeti a webfejlesztésoldalt. Ez kényelmes a felhasználó számára és az internetes marketingszakemberek számára, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára a kívánt műveletek végrehajtását, például hírlevelek feliratkozását vagy termékek vásárlását.

Ne használja az OnExit előugró ablakokat a webfejlesztéshelyén. Ezt a taktikát elsősorban az internetes marketingszakemberek használják, akik egy utolsó árokkal próbálnak eladást szerezni. Az ilyen típusú pop-upokról szó érkezik, és meg fogja ölni a marketingszakemberek hírnevét. A Mozilla a biztonsági kockázatokra hivatkozva még lépéseket tett az ezen előugró ablakok szövegének elnyomására.

Ellenőrizze, hogy webfejlesztéshelye megfelel-e a NoScript tesztjének. A NoScript kiterjesztés letölthető a Mozilla Firefox számára; ha így tesz, akkor biztos lehet abban, hogy webfejlesztéshelye olvasható. Egyes tartalmak, például a rendelési rendszerek, szkriptek nélkül nem fognak megfelelően működni, de ha a webfejlesztéshely teljesen üres, amikor a szkriptek ki vannak kapcsolva, akkor ez nem jó jel.

A rendszeres hírlevelek vonzzák a webfejlesztéshely ismétlődő látogatóit. Ha lehetőséget ad az ügyfeleknek, hogy lépést tartsanak a közelgő promóciókkal vagy eseményekkel, akkor nagyobb valószínűséggel térnek vissza. Helyezze a regisztrációs űrlapot a webfejlesztéshely egyik oldalsávjára, és kövesse nyomon a feliratkozó embereket. Ügyeljen arra, hogy a hírlevelet csak azoknak küldje el, akik azt kérik!

Tanulja meg, hogyan kell a színeket befolyásolni az olvasók számára. Minden színnek van egy bizonyos érzése, amelyet képes indukálni. Például, a fekete háttér vagy a képek használata előidézheti a depresszió és a sötétség érzéseit. A sárga szín használatához a boldogság társul. Szánjon időt arra, hogy elolvassa a színek pszichológiáját, amikor meghatározza webfejlesztéshelye színsémáját.

Testreszabhatja webfejlesztéshelyét. Ügyfelei szeretnének jól érezni magukat veled, ezért használjon megbízható ügyfelek ajánlásait, valamint emberek fényképeit. Az ügyfelekkel való bizalom kiépítése nagyon fontos, ezért feltétlenül tudassa velük, hogy személyesen törődik vele az általuk nyújtott termékkel vagy szolgáltatással.

Függetlenül attól, hogy webfejlesztéshelyét esztétikailag tervezték, fontos ellenőrizni, hogy az összes fájl kis méretű-e. A fájlok kismértékű megőrzése közvetlenül befolyásolja webfejlesztéshelyének betöltési sebességét. Mindig jó ötlet, ha webfejlesztéshelyét a lehető leggyorsabban tölti be. A másik tényező, amelyet figyelembe kell venni, nem minden látogató hozzáférése nagysebességű kapcsolatok útján. webfejlesztéshelyét minden csatlakozáson, akár telefonos kapcsolaton keresztül is meg kell vizsgálni, hogy meggyőződjön arról, hogy gyorsan tölti be.

Próbáljon meg valós vásárlói ajánlásokat felvenni. Nagyon kevesen akarnak elsőként kipróbálni egy terméket vagy szolgáltatást, ezért tudassa vevőinkkel, hogy mások már kipróbálták a darabokat és hogy elégedettek voltak velük. Próbáljon megkérni néhány ügyfelet, aki veled projektet készített, hogy hozzon létre egy rövid bekezdést a vállalattal kapcsolatos tapasztalataikról, és tegye be webfejlesztéshelyére.

A webfejlesztésdizájn elindításának alapja az alapok, és nem rohan az, hogy mindent egy nap alatt megtanulja. Először tanuljon meg néhány alapvető technikát, majd alkalmazza azokat. Mielőtt megismerné, látni fogja a tervezési ötleteit. Olvassa el az itt található tippeket, ha frissítenie kell a megértését.