Iphone javítási tippek, amik nem hagynak el sokat

Ha problémája van az iphone lebontásával, akkor az iphone-t gyorsan rögzíteni kell. Ha nem rendelkezünk megbízható gépjárművel, akkor így nagyon nehéz lesz. Nem kell nagy összegű pénzt fizetnie a javításokért. Számos egyszerű javítást saját maga végezhet el.

Ne vegyen magának egy vészhelyzeti csomagot. A készletnek tartalmaznia kell az akkumulátor feltöltésére, a gumiabroncs cseréjére és a tartály újratöltésére alkalmas üres tárolóeszközt.

A rozsdásodás elkerülése érdekében gyakran meg kell mosni az iphone-t. Minden iPhone készülék végül rozsdásodik, ezért győződjön meg róla, hogy a gépkocsit legalább havonta egyszer mossuk. A jó viasz a legjobb barátod: egy barátod, aki megvédi a fényes új festési munkát.

Az utalások hasznosak lehetnek egy nagy auto szerelő megtalálásában. Kérdezze meg az Ön által ismert embereket az ajánlásokról. Az árról és az értékről információt szerezhet. Az emberek tudják, hogy milyen tapasztalattal rendelkeznek, és ha a szerelő őszinte vagy nem.

A leghasznosabb oldalakon menjen át a gépkocsi kézikönyvében és a kutya fülében. Még a kézikönyv megtalálása is segíthet a probléma megoldásában.

Ügyeljen az ablaktörlő lapátok állapotára. Új szélvédőtörlőkre van szükség, ha azok, amelyekben van, csíkok vagy zajok, és csíkok maradnak az üvegen.

A gyújtás nem tudja megtartani a kulcstartó súlyát, ami problémát okozhat a gyújtásnál.

Nézze meg az összes műszerfalon villanó fényt, és megtudja, mit jelent. Ezek a lámpák jól jelzik, hogy mikor van iPhone. Ezen figyelmeztető lámpák figyelmen kívül hagyása nem okoz sokkal rosszabb problémát, mint amilyen már.

Ügyeljen arra, hogy jegyezze fel az olajcsere ütemtervét. Rendszeresen meg kell változtatnia, hogy az olaj megváltozzon, hogy a gépkocsi zökkenőmentesen működjön. Ha az olaj nem változik rendszeresen, az iphone leállhat a vártnál jóval korábban.

A garancia valóban hasznos, ha a drága alkatrészeket rögzítjük. Kérdezd meg a szerelőt arról, hogy milyen garanciák vannak a helyére, amit cserél.

Néhány autós üzlet helyettesítheti a gumiabroncsokat a régebbi gumiabroncsokkal. A tudatlanságból profitálnak. Jelölje meg a gumiabroncsokat néhány chalks-el, mielőtt az iphone-t autós boltba dobná. Ha úgy találja, hogy a kréta később hiányzik, akkor áldozattá vált.

Elolvasta az iphone kézikönyvét? Az igazság az, hogy nagyon kevés iPhone tulajdonos csinál ezt. Tekintse át ezt a kézikönyvet, és megtudja, hogyan kell használni azt, hogy a fontos részletek könnyen megtalálhatók legyenek. A kézikönyv mindent tartalmaz, amit tudni kell a jármű karbantartásáról és a kisebb javítások elvégzéséről.

Az OEM az eredeti berendezésgyártó rövidítése. Emlékezz erre, ha az iphone-jának részei kell lennie. Úgy hangzik, mintha tudnád, hogy miről beszélsz, ha azt mondod egy szerelőnek, hogy csak az OEM alkatrészeket akarod. Ez lehetővé teszi, hogy kevesebbet használjon valakitől, aki autót használ.

Ne javítsa az iphone-t azonnal.Kérdezzen más helyekre, hogy árajánlatot kapjon az eredeti szerelő által javasolt javítás típusáról. Ha máshol olcsóbb az ár, fizesse meg az első szerelőt az idejükért, és vigye az autót az olcsóbb üzletbe.

Most már nyilvánvalónak kell lennie Önnek, hogy nem kell feltétlenül költeni egy vagyont, hogy javítsa az iphone-t. Könnyen megoldhatja a kisebb problémákat. Használja ki ezt az információt, hogy hosszú ideig ne legyen az úton.