Szilárd tanácsok mindenkinek, aki jobban megérti az Iphone-t

Lehet, hogy összekeveredik az iPhone különböző funkcióival, ha csak a közelmúltban vásárolt. Ne hagyd, hogy az új iPhone összes lehetősége megijesszen! Csak olvassa el ezt a cikket, így kinyithatja az iPhone teljesítményét.

Laptop, Notebook, Okostelefonok, mobil telefonok, Smart TV, Xbox one, PS5, Samsung, Huawei

Laptop, notebook okostelefonok, mobil telefonok Asus, Hp laptop iphone okostelefon Huawei, Samsung mobil telefon Smart full hd tv Xbox one, ps4 Laptop, Notebook, Okostelefonok, mobil telefonok, Smart TV, Xbox one, PS5, Samsung, HuaweiMire érdemes figyelni, ha asztali számítógépet szeretnénk vásárolni?

Győződjön meg róla, hogy a telefon bármikor elérhető. Ez azt jelenti, hogy a legfrissebb szoftvert kapja, és a telefonon elérhető frissítések mindig megfelelően működnek.

Mentse el az értékes akkumulátort a képernyő fényerejének csökkentésével. Menjen a telefon beállításaihoz, és csökkentse a megvilágítási szintet.

Nem kell hozzáadnia a ".com" -et a webcímekhez az iPhone-on.

Mondja el, hogy a helyi tisztítószereket keresik az interneten. Ha megkeresi a keresett számot, nem kell beírnia, hogy felhívja a vállalkozást. Csak érintse meg a számukat, és azonnal összeköti Önt az üzletre.

Számítógép, kamera, hűtőszekrény, füllhallgató, fejhallgató, Iphone mobiltelefonok, Laptop, TV

Számítógép kamera hűtőszekrény Füllhallgató iphone okostelefon tartozékok fejhallgató smart tv telefonok, fridge Xbox ps4 telefonok Számítógép, kamera, hűtőszekrény, füllhallgató, fejhallgató, Iphone mobiltelefonok, Laptop, TV - tápegység: a legfontosabb alkatrészek egyike, mivel a gép és a többi alkatrész helyes működéséhez szükséges feszültséget adja, így itt is érdemes a minőséget figyelembe venni

A képernyő egy bölcs befektetés az iPhone számára. Képernyővédő nélkül karcolódhat. Még egy apró darab szennyeződés az ujján is megkarcolhat egy védtelen képernyőn.

Az automatikus javításra vonatkozó javaslatok törlésekor az „X” gomb megnyomásával nincs szükség az automatikus javításra. Csak érintse meg valahol máshol a képernyőn bárhol. Ez bezárja a javaslatok mezőjét, és időt takarít meg.

Ha egy e-mailt küld, vagy egy jegyzetet ír be, és nem akarja használni a javasolt iPhone szavakat, akkor nem kell megnyomnia az X-et, hogy megszabaduljon a javaslattól. Csak érintse meg a képernyőt bármelyik területen, és a javaslatok mezőt megszünteti.

Acer Hp, Samsung, Huawei, Iphone mobiltelefonok, Laptop, Notebook akció: Asus, Acer, Lenovo, HP, smart full hd tv, Xbox one, PS5, ps4

mobile telefon, laptop Acer, hp Notebook, laptop Samsung mobiltelefon és tartozékok Asus Hp laptop, notebook iphone okostelefon Huawei mobil telefon Smart full hd tv, laptop Xbox one, ps4, ps5 laptopok Acer, HPSamsung, Huawei, Iphone mobiltelefonok, Laptop, Notebook akció: Asus, Acer, Lenovo, HP, smart full hd tv, Xbox one, PS5, ps4Szüksége van mobiltelefon-tanácsokra? Olvassa el ezt

Miután elolvasta ezt a cikket, tisztában kell lennie azzal, hogy hihetetlen dolog történhet egy iPhone-val. Miután elégedett a telefonnal, számos módon pozitív hatással lehet az életére. Csak használja az itt olvasott tippeket és trükköket, hogy az iPhone működjön az Ön számára.