Tippek a megfelelő biztosítás megtalálásához

Minden pénzügyi témában fontos a döntés meghozatala előtti tanulás, de a biztosítás területén a legfontosabb lehet az előzetes képzés. A biztosítási kötvények feltételei a tudatlanság büntetése és az érdektelenség kihasználása. Tanuljon meg minden tőle telhetőt, hogy elérhetővé váljon az elérhető legjobb biztosítási ajánlatok!

Amikor igényt nyújt be egy biztosítótársaságnál, kérdezze meg követelésének számát az ügynökével folytatott eredeti beszélgetés végén. Írja le és tartsa meg ezt a számot referenciaként. Bármikor, amikor felhívja a kereset frissítését, szüksége lesz erre a számra, ezért jobb, ha kéznél van.

Az utazási biztosítás költségeinek alacsony szinten tartása érdekében ellenőrizze, hogy fedezi-e a jelenlegi egészségbiztosítási terv. Egyes politikák és a Medicare nem nyújt semmilyen fedezetet, ha az Egyesült Államokon és a területeken kívül tartózkodik, mások csak a rögzített összeget fedezhetik baleset esetén, de a betegség miatt nem kell kórházi ápolást igényelni.

A biztosítás olyan, mint bármely más szakma: sok speciális szót használ (kártalanítás, felelősség stb.). Tehát ha nem ért valamit a vásárolni kívánt politikáról, akkor STOP. Kérdezze meg a biztosítási szakembert, akivel beszél, hogy készítsen biztonsági másolatot, és magyarázza meg érthető módon. Ha még mindig nem kapja meg, kérdezze meg őket újra. Semmi sem rosszabb, mint ha aláírunk egy olyan politikát, amely vagy túl sokba kerül, vagy nem fedezi eléggé, mert nem érezte magát kényelmesen, ha előtte kérdéseket tett fel róla.

Legközelebb a biztosítási vásárláshoz keresse fel az egyik olyan társaságot, amelyet jelenleg egy másik típusú biztosításhoz használ, hogy megbizonyosodjon arról, hogy adnak-e Önnek preferált díjat. A háztulajdonos biztosítótársasága jelentős összeget adhat Önnek, ha felveszi Önnel a kérdést, és megkérdezi-e tőle, hogy kínál-e Önnek előnyben részesített autóbiztosítási díjat.

Ha több kárigényt kellett benyújtania a biztosítótársaságoknál, akkor az esélye az. már érzi magát a jó és a rossz igazítók iránt. A jó beállítók barátságosak, megbízhatóak és megbízhatóak. Ne tévessze azonban fel a "kedves srácot" egy olyan srác mellett, aki el akarja adni neked az összes biztosítótársaság pénzt. Céljuk, hogy a biztosítási üzletág megközelíthető, emberi oldala legyen, ugyanakkor minimalizálja kifizetéseiket az Ön számára. Nem kegyetlen, hanem csak üzlet, és ezt szem előtt kell tartani.

A vállalkozások számára biztosító biztosítás költséges lehet, ha nincs a megfelelő óvintézkedések. Riasztórendszerekkel, videó megfigyelő rendszerekkel és biztonsági személyzettel megakadályozhatja, hogy az orr alatt fizessen a díjakért. Előfordulhat, hogy ezek némileg drágák, de összességükben maguknak fizetnek a biztosítási költségek megtakarításában.

Remélhetőleg ezek a tippek egy kicsit felkészítették Önt a bölcs biztosítási döntések meghozatalára. De ne álljon meg itt. Rengeteg ingyenes információ áll rendelkezésre, hogy többet tanítson arról, hogy a biztosításra fordított pénzt a lehető legjobban kihozza. A több oktatás még jobban védi Önt. Folytassa a tanulást és pénzt takarítson meg!